Kamp je otvoren od 1.lipnja do 15.rujna

Osnovne informacije
Autokamp Tamaris nalazi se u hladovini borova i tamarisa na samoj obali u Rovanjskoj, tipičnom sjevernodalmatinskom mjestu u podnožju planine Velebit. Jadranska magistrala koja prolazi kroz Rovanjsku i svega 2 km udaljenosti od autoceste A1, omogućavaju brzu i kvalitetnu povezanost sa svim dijelovima Republike Hrvatske. Više od 30 godina tradicije obiteljskog biznisa kao i gosti koji se vraćaju, garancija su kvalitetne usluge te preporuka za ugodan odmor.

Parcele i mjesta
Kamp površine 6500 metara kvadratnih raspolaže s 30 uređenih kamp parcela površine oko 80-100 metara kvadratnih koje su opremljene priključcima za vodu i električnu energiju. Kamp može primiti 30 vozila i 90 osoba.

Sanitarni čvor
Sanitarni čvor površine 110 metara kvadratnih opremljen je s 12 umivaonika, 10 tuš kabina, 9 wc kabina, 3 pisaora te 3 korita za pranje posuđa i rublja.

Ostale informacije
U okolici Rovanjske (Posedarje, Starigrad, Obrovac) na raspolaganju su liječničke ambulante koje su dežurne 24 sata dnevno. Udaljenost od autokampa je 5 do 10 km. U Rovanjskoj u neposrednoj blizini kampa nalaze se trgovina, restoran i caffe bar.

 

Da bi Vaš boravak u Kampu Tamaris bio što bezbrižniji, molimo Vas da obratite pažnju na kućni red
Kućni red

 Autocamp Tamaris, Obala Ante Mateka 2, 23450 Rovanjska, Hrvatska       +385 23 654 030